Maramice

Baby Spa maramice

Jedan od nezaobilaznih proizvoda u torbi svake mame-vlažne maramice. Vlažne maramice imaju višestruku namenu i koriste se kako kod prepovijanja beba tako i za mnoge druge stvari kao što su čišćenje lica posle bebinog obroka ili brisanje ručica posle igre napolju. Vlažne maramice dolaze u različitim veličinama i pakovanjima, a roditeljima je jako bitno da ta pakovanja budu praktična.

Baby Spa vlažne maramice su prijatnog mirisa i lake su za korišćenje. Dolaze u praktičnim pakovanjima i pružaju nežno čišćenje pri svakom korišćenju.

  • 3 vrste (sa vitaminom E, sa ekstraktom kamilice i sa ekstraktom aloe vera-e)
  • Dolaze u praktičnim pakovanjima

Maramice sa

vitaminom E

Baby Spa vlažne maramice obogaćene vitaminom e, koji je poznat po svojoj antioksidantivnoj zaštiti, dolaze u pakovanjima od 20 i 64 komada. Pogodne su za svakodnevnu upotrebu.

WATER, POLYSORBATE-20, ETHYLHEXYL PALMITATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, CETEARETH-20, CETEARETH-12, CETEARYL ALCOHOL, CETYL PALMITATE, PARAFFINUM LIQUIDUM, POLYQUATERNIUM-10, TOCOPHERYL ACETATE,
PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN,
DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, PARFUM

Maramice sa

ekstraktom kamilice

Baby Spa vlažne maramice obogaćene ekstraktom kamilice, koji ima antibakterijsko i protivupalno dejstvo, dolaze u pakovanjima od 20 i 64 komada. Pogodne su za svakodnevnu upotrebu.

WATER, POLYSORBATE-20, ETHYLHEXYL PALMITATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, CETEARETH-20, CETEARETH-12, CETEARYL ALCOHOL, CETYL PALMITATE, PARAFFINUM LIQUIDUM, POLYQUATERNIUM-10, CHAMOMILLA RECUTITA EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, PARFUM.

Maramice sa

ekstraktom

aloe vera-e

Baby Spa vlažne maramice obogaćene ekstraktom aloe vera-e, koja hidrira i obnavlja suvu i oštećenu kožu dolaze u pakovanju od 72 komada. Pogodne su za svakodnevnu upotrebu.

AQUA/WATER, CETEARYL ISONONANOATE, CETEARETH-20, CETEARYL ALCOHOL,GLYCERYL STEARATE, GLYCERIN, CETEARETH-12, CETYL PALMITATE,OLUS OIL, LAURYL GLUCOSIDE, POLYGLYCERYL-2-DIPOLYHYDROXYSTEARATE, GLYCERYL OLEATE, DICAPRYLYL CARBONATE, CARBOMER, PHENOXYETHANOL, POLYSORBATE-20, SORBITAN CAPRILATE, DISODIUM EDTA, PARFUM, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, BENZOIC ACID

Suve krpice

100 kom

 Baby Spa suve krpice 100 kom namenjene su za čišćenje i negu nežne dečije kože. Izrađene su od 100% prirodnih viskoznih vlakana, bez agresivnih hemijskih supstanci, tako da su pogodne i za kožu sklonu iritacijama. Mogu se koristiti suve (za brisanje) ili nakvašene (kao prirodne vlažne maramice).