Pelene i higijena

Baby Spa pelene

Baby Spa pelene su pažljivo razvijane za nežnu kožu vaše bebe. Tanke i mekane, predstavljaju spoj odlične cene i još boljeg kvaliteta. Zahvaljujući svom dizajnu, elastičnim tračicama i odličnoj moći upijanja koju imaju, Baby Spa pelene omogućavaju vašem detetu da se slobodno kreće i  pružaju odličnu zaštitu od curenja kako tokom dana tako i tokom noći.

  • Veličina 2 (3-6 kg) -62 kom
  • Veličina 3 (4-9kg) – 56 kom
  • Veličina 4 (9-20kg) -50 kom
  • Veličina 5 (12-25kg) -44 kom

Baby Spa podloga

za presvlačenje

Poznato je da su mala deca, a pogotovo bebe nepredvidive i da ne postoji odgovarajući trenutak za prepovijanje ili presvlačenje beba. Saveznik svih roditelja u ovom slučaju jesu podloge za prepovijanje, koje omogućavaju roditeljima da svoju bebu nesmetano prepoviju u bilo kom trenutku bez obzira da li su kod kuće ili van.

Baby spa podloga za presvlačenje je izuzetno mekana i ekstra upijajuća, može se koristiti za jednokratnu upotrebu u različitim prilikama. Pruža sigurnost i idealna je za previjanje bebe, putovanja, igru u kući i van kuće. Baby Spa jednokratne podlogoge dolaze u pakovanju od 10 komada.

Baby Spa štapići za

uši sa graničnikom

Baby Spa štapići za uši dizajnirani su tako da sprečavaju duboko umetanje u uvo ili nos i obloženi su 100% čistim pamukom. Dolaze u pakovanjima od 60 i 100 komada.